Ara Reus celebra el canvi de vot del Govern en l’afer METROVACESA

El portaveu del grup municipal d’Ara Reus, Jordi Cervera, ha iniciat el seu discurs recordant en sessió plenària els arguments que el passat 21 de gener de 2013 va utilitzar l’Alcalde de Reus, Carles Pellicer, per revocar el contracte en Ajuntament i Metrovacesa. Hem passat del no podem modificar un contracte perquè els altres operadors concursals ens podrien denunciar al tot és possible amb voluntat. Aquest ha estat un dels arguments utilitzats per portaveu d’Ara Reus. 

Avui no es tractava de criticar un model o la viabilitat comercial o de si l’acord que avui s’ha presentat és un bon o un mal negoci per la ciutat. Avui es tractava de buscar una solució a l’encallament econòmic que té la ciutat de Reus davant l’incompliment del pagament del cànon anual que té l’empresa operadora METROVACESA.

Cervera ha felicitat a l’equip de govern pel canvi de posició política i pel canvi de vot que s’ha pres després que, tres mesos abans es presentés l’expedient de revocació per incoar a l’empresa Metrovacesa SA, de la concessió administrativa d’una parcel·la de domini públic amb la finalitat de construir i explotar en ella un centre comercial i d’oci integrat, per incompliment de les condiciones de la concessió. Vostès avui, una vegada més, han fet cas dels consells que ha donat Ara Reus, ha remarcat Cervera.

Entre les propostes que Ara Reus ja ha apuntat avui sobre el possible acord amb Metrovacesa estan que els treballadors que hagin d’acabar l’obra siguin ciutadans de la ciutat de Reus i que en cas que al mes de juliol es cobrin els 38 M€ es retornin els 7,5M€ que Aigües de Reus va aportar a REDESSA per eixugar el dèficit que tenia l’empresa propietària de la Fira de Reus.