Ara Reus demana la dimissió de Pellicer i que es faci un govern de concentració

 

Foto AraReus demana dimissió de PellicerLa regidora i consellera d’administració del grup Salut Cori Fargas acompanyada de l’advocat i número 3 d’Ara Reus, Josep Maria Pujol, han anunciat que han demanat de forma urgent una junta de portaveus per tractar l’assumpte de l’escorcoll de l’Ajuntament de Reus i d’una vintena d’empreses de l’àmbit sanitari.

 

El partit municipalista demana la dimissió de l’Alcalde de Reus, Carles Pellicer, i que es faci un govern de concentració fins al 24 de maig atès que no podem tenir un govern en minoria i per evitar casos com el de l’Ajuntament de Marbella on el Tribunal de Comptes de Madrid va intervenir l’Ajuntament malagueny i va designar una junta gestora.  Aquesta mesura proposada per Ara Reus es fruit d’una situació dramàtica i aquests excepcionalitat demana als polítics de Reus mesures excepcionals per fer govern concentració.

L’advocat Pujol ha recordat que la situació que viu avui la ciutat de Reus neix de la querella criminal que va interposar Ara Reus a inicis del 2012 contra Prat i Manté.

Des d’Ara Reus es responsabilitza a l’Alcalde Pellicer de no haver actuat correctament contra l’antic tripartit i de no actuar quan tenia l’oportunitat de fer neteja dintre del consistori reusenc i que fins i tot en aquesta legislatura s’han fet adjudicacions de contractes de forma irregular, de fet ho apuntava un informe de l’Interventor, ha apuntat Pujol.

La Consellera d’Ara Reus, Cori Fargas, lamenta l’actuació d’avui atès que les  conseqüències dels treballadors de l’hospital Sant Joan de Reus i dels usuaris de l’hospital seran màximes. La Sanitat pública de Reus no es mereix aquest tracte i la imatge que es dona és fruit de la gestió de l’antic govern i de l’actual que no han estat a l’alçada de generar els canvis necessaris i de gestió per redreçar la Sanitat de Reus, ha afirmat Cori Fargas. 

 

Vídeo de la noticia

 

{youtube}ndHZ3RHoodc{/youtube}