Ara Reus titlla “d’inoperant” el Pla intensiu de neteja

 

Reus brut 01El portaveu del grup municipalista d’Ara Reus, Jordi Cervera, critica el fet que a la nostra ciutat hi hagi greus problemes de manteniment i neteja dels carrers i espais públics, al centre de la ciutat però sobretot al barris. Hi ha una clara degradació de zones verdes i mobiliari urbà que provoquen un malestar entre els veïns i donen una mala imatge als turistes que visiten la nostra ciutat.

Jordi Cervera lamenta la imatge que dóna el govern municipal encapçalat per l’Alcalde de Reus que es comença a passejar ara per la ciutat després d’haver arranjat, per primera vegada en la legislatura, alguns carrers de Reus quan porta 3 anys sense haver fet cap mena de manteniment bàsic, tractament fitosanitari o esporga d’arbrat generalitzat.   

Des d’Ara Reus, en el que portem d’estiu hem rebut nombroses queixes que ens han fet arribar els veïns, així com denúncies públiques, i aquest govern no només no hi ha donat resposta ni hi ha posat solució, sinó que s’ha excusat dient que no té pressupost. Les queixes venen de diversos punts de la ciutat i les denúncies són generalitzes per assumptes de neteja, plagues de paneroles i altres insectes, deixadesa de solars, brutícia als embornals i clavegueram de la ciutat i manca d’esporga. Hem rebut fins i tot una queixa perquè s’han trobat dues serps a la zona residencial del parc del Lledoner i una de 3 metres en el Mas Pellicer.   

 

 

Per Ara Reus, « el Pla intensiu de neteja que va presentar el govern a inicis de juny és inoperant i una vegada més es demostra que la manca de planificació i control d’aquest govern han generat una situació deplorableReus brut 02». 

 

Reus brut 04Reus brut 03