Dani Rubio escollit alcaldable per Ara Reus

Ara Reus afronta canvis trascendentals. En aquest sentit, el següent pas dut a terme ha sigut la celebració de l’Assamblea extraordinària. La Seu del Grup Municipal va ser el lloc de trobada entre militants i simpatitzants del partit, van estar citats per a debatre entre d’altres punts de l’ordre del dia, la candidatura municipal de l’alcaldable Daniel Rubio.

Durant la presentació l'Alcaldable va exposar que “Ara Reus neix per posar la política al servei del poble i no a la inversa”. Treballar amb fets i no amb promeses electorals sense fonament. Un partit capaç d’entendre’s amb tothom, que es preocupa pels temes de ciutat i que fuig dels extrems unionistes i independentistes.

Com a Regidor de Medi Ambient, Recursos Humans i Ocupació ha portat a terme una gran quantitat de propostes. La Fira del Velèctric que pretén donar a conèixer els avenços dels vehicles amb energies alternatives, la campanya de xipatge dels animals de companyia, implementació de la Finestreta Unica Empresarial, per facilitar l'activitat empresarial creant un canal únic de comunicació entre empreses i emprenedors i la recuperació de les Olimpíades Escolars, entre d'altres.

Algunes de les perspectives de futur de Rubio són la creació d'un accés a la zona nord que connecti el Barri Gaudí i el Passeig de la boca de la Mina, la reducció de l'efecte barrera de les infraestructures ferroviàries, garantir el dret al lliure accés a la informació pública i el sòl industrial existent a Reus aprofitant la posada en marxa del corredor del Mediterrani.

Una vegada realitzades les votacions, l’alcaldable ha rebut el suport de la militància del partit per unanimitat. El Regidor d’Esports Jordi Cervera, ha expressat el seu “orgull de poder fer el traspàs a Dani Rubio, el candidat i la persona que el partit necessita”. La llista electoral que serà analitzada al detall per fer-la molt potent, hi continuarà el mateix Jordi Cervera, probablement a partir del tercer lloc. El segon, l’ocuparia una dona per configurar un plantejament de llista paritària.

Actualment el partit Ara té presència a altres municipis. Localitats d’arreu de Catalunya han vist un referent de model de política local i municipal de Reus. Un projecte que té com a valors el diàleg, i té com a objectiu convertir-se en una alternativa política basada en el municipalisme com a fonament polític de Catalunya.