Gran èxit dels Jocs Special Olympics Reus 2016

Jordi Cervera Ara Reus Special Olimpics Reus 2016 01El Pavelló Olímpic Municipal ha acollit aquest diumenge al migdia una gran festa de cloenda dels Jocs Special Olympics Reus 2016 amb la participació de tots els esportistes, tècnics, voluntaris, familiars, amics i nombrós públic que els ha volgut acompanyar. 

En els breus parlaments institucionals, el president dels Special Olympics Espanya, Miquel Sagarra, l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, i el secretari general de l'Esport de la Generalitat, Gerard Figueras, han felicitat a tots els participants i han agraït el treball de tota l'organització formada pels equips dels Special Olympics Espanya, Reus Esport i Lleure, les regidories d'Esports i Benestar Social i els voluntaris.

A la festa s'hi han afegit els castellers de Valls i Reus que han aixecat tres pilars inclusius i l'ha tancat l'actuació del mític grup musical Los Manolos que tothom recorda per la seva intervenció als Jocs Olímpics Barcelona 92.

Els jocs

Durant set dies, aproximadament 800 esportistes de Special Olympics, juntament amb tècnics, familiars i amics, han gaudit de la cita esportiva més important de l’any a nivell europeu per a persones amb discapacitat intel·lectual, organitzada per Special Olympics Espaya i l’Ajuntament de Reus.

Special Olympics és un moviment internacional que vol brindar oportunitats de millora a les persones amb discapacitat intel·lectual a través de l’esport. A través de l’esport les persones amb discapacitat intel·lectual descobreixen fortaleses, habilitats i èxits.

Les sis disciplines esportives dels Jocs han estat: natació, proves motrius, gimnàstica rítmica, pàdel i tennis.