I Convocatòria municipal en defensa de la Boca de la Mina

 

Boca de la Mina - CartellJa el passat 13 de novembre de 2013, Ara Reus va denunciar l’estat en que es troba el passeig. La manca d’enllumenat, la brutícia, l’esporga de l’arbrat i la inseguretat són alguns dels motius pels que el partit de Jordi Cervera va iniciar una campanya en defensa d’aquesta zona tant idíl·lica de la nostra ciutat.

I es que són molts els esportistes, caminants i usuaris que gaudirien d’aquest espai de no ser de la perillositat que corren degut a la foscor del mateix. Concretament des de l’escola Mowgli fins a la Boca de la Mina no hi ha cap fanals i al menys dues persones ens han presentat les seves queixes per ensurts amb persones desconegudes.

Jordi Cervera ha recordat a l’equip de govern de CIU i PP que el passat 22 de novembre de 2013 el grup municipal Ara Reus va presentar un prec en sessió plenària sol·licitant aquest arranjament del passeig i la resposta del Regidor de Via Pública va ser una negativa al·legant que les parelles de Reus necessiten d’espais amb poca llum per festejar i estimar-se.

Cervera considera vergonyosa la resposta del govern i l’actitud que pren amb algunes propostes de l’oposició, tot i que després acabi fent-se seves aquestes idees de millora. El portaveu d’Ara Reus també li recorda a l’equip de govern que més enllà del tomb de ravals Reus també existeix.

 

{youtube}ZRl2Pq2HjKE{/youtube}