Josep Ramon Pallejà nou president del Consell Municipal Ara Reus

Josep Ramon Palleja nou President

Renovació democràtica - El grup municipalista ha escollit a la junta com cada 2 anys  

El partit municipalista Ara Reus ha celebrat avui la seva Assemblea General per escollir a la nova junta i al nou president del Consell Municipal. El nou president, Josep Ramon Pallejà i Sedó, ha estat escollit per aclamació davant la militància del partit reusenc. El grup municipal Ara Reus, tal i com marquen els seus estatuts, canvien els membres de l’executiva cada 2 anys amb l’objectiu de regenerar i fer més participativa la política municipal.

La nova junta executiva queda conformada per 12 membres del partit que acompanyaran al nou President Josep Ramon Pallejà en el nou projecte d’Ara Reus.  L’equip de Pallejà quedarà complementat per Alejandro Yeste (President AAVV Velòdrom), com a Secretari General, i per Joan Carles Filella (comptable), que desenvoluparà les tasques de tresoreria. Maria Argüelles serà la nova vicesecretaria, Enric Bosch el vicepresident del partit, Antonio Gesalí el nou coordinador Sectorial,  com a nou portaveu del partit ha estat escollit el periodista Daniel Rubio i els portaveus de les 4 àrees de treball que ah creat el partit.

Pallejà ha presentat a la militància el nou projecte  que s’ha basat en 5 línies de treball. En primer lloc, vol seguir apostant perquè Ara Reus segueixi el camí de la consolidació  tal i com va quedar demostrat en les darreres eleccions municipals en les que el partit va augmentar uns 600 vots en relació al 2011. Com a segon objectiu es seguirà treballant per ampliar la vinculació del partit amb el teixit social, empresarial, veïnal i cultural de la ciutat.

El nou President també ha destacat el creixement territorial que ha fet el partit Ara en altres municipis que han permès obtenir un Conseller Comarcal (Mont-roig del Camp, Tarragona, Cambrils, Riudecanyes, Puigverd de Lleida, Castellvell....) És per aquest motiu que per Pallejà és vital que Reus sigui el grup municipal capdavanter que lideri el creixement comarcal i provincial i que des de Reus aportem solucions territorials.

Apropar l’Ajuntament al ciutadà i crear una nova agenda per a que els Regidors facin atenció ciutadana a la seu del partit també estan entre les prioritats de la nova executiva.

La militància d’Ara Reus conjuntament amb els 12 membres de l’executiu s’organitzaran per equips dividits en quatre àrees de treball i d’aquestes naixeran les noves mocions i propostes que el consell municipal d’Ara Reus incorporaran en el seu dia a dia de legislatura. Les quatre àrees són Administració (Organització municipal, Règim interior, Personal, participació Ciutadana,  Hisenda i seguretat); Territori (Urbanisme, Via Pública, Obres i Serveis,  Habitatge, Transports i Mobilitat, Medi Ambient i Salut Pública); Societat i Cultura (Ensenyament, Serveis Socials, Sanitat, Cultura, Esport, Patrimoni històric); Economia (Empresa, Treball, Comerç, Turisme, Tecnologia, Indústria).  

 

Carta i CV de Josep Ramon Pallejà

6.Josep Ramon PallejaBenvolgut/da militant d’Ara Reus.

Essent del meu interès el voler formar part del Consell Municipal d’Ara Reus i seguin les indicacions de la carta convocatòria, amb data del 5 d’octubre, et comunico la meva intenció de presentar-me a la Presidència.

A continuació et passo un breu currículum:

Em dic Josep Ramón Pallejà i Sedó he nascut a Reus el 26 de setembre de 1959, soc casat i pare de dos fills

Professionalment sóc empresari, dirigeixo el negoci familiar fundat el 1912, i agent comercial col·legiat dedicat al sector de l'embalatge, disseny gràfic, uniformitat laboral, EPIS i articles promocionals, propietari d’una botiga de joguines Imaginarium.

Militant d’Ara Reus des de 2013, vinculat a la política municipal de Reus des de l’any 1977, a partir de l’any 1985, com a militant d’Unió democràtica, vaig ser membre de l'executiu local de Reus 1987 - 1995, Conseller Nacional,

1989 - 1994, Regidor a l'Ajuntament de Reus 1991 - 1995 en l’àrea del ciutadà, membre del Consell General de Museus, Consell de Medi Ambient, membre de la Mancomunitat del Mercat del Camp, i Conseller de la societat municipal AMERSAM del 1991 - 1992 i del 1995 - 1999.

He col·laborat en l’àmbit local en les següents entitats:

Vocal de la AAVV dels Xalets Quintana 1977 - 1983.

Membre de la Comissió de Festes de l'Ajuntament de Reus 1982 - 1987.

Membre de la Comissió del Carnaval 1984 -1988.

Membre de Constitució de L'ACOCA "Agrupació de Colles del Carnaval".

Soci fundador de la Colla Pessigolla.

Membre fundador de l'Anada a l'Antiga a Salou.

Júnior de Jove Cambra 1986 -1992, vocal de Junta 1989.

Responsable de publicitat del Parc Infantil de Nadal 1988-1989-1990.

Vocal del Centre d'Amics de Reus

Membre de la Junta de Govern de la Reial Congregació de la Puríssima Sang de N.S.J.1985 - 1998, i Clavari

President 1999 - 2000

Co-president de l’Agrupació de Confraries de la Setmana Santa 1999 – 2000

Membre de la comissió de suport de la CEPTA a Reus 2002 - 2004

Soci de la Societat El Círcol, Tenis Reus Monterols, entre d'altres.

Amb una gran consciència de la responsabilitat que aquest càrrec comporta i amb el compromís de participar

dels esdeveniments municipals em sento preparat per assolir aquest nou repte amb una gran motivació.

Així doncs, donat que compleixo els requisits estatutaris necessaris i havent rebut el suport de l’executiu d’Ara Reus, presento la meva candidatura a la Presidència.

És per tots aquest motius que espero el teu suport i recolzament durant la celebració de l’Assemblea General Ordinària que hi ha convocada 15 de octubrer de 2015.