L’Ajuntament i la CUP s’adhereixen a la querella d’Ara Reus

Les diligències prèvies 3121/2012 són les de la querella d’Ara Reus

Avui en junta de portaveus l’Alcalde, després de 8 mesos, ha claudicat i s’ha hagut d’adherir al procediment del jutjat d’instrucció número 3 de Reus amb diligències prèvies número 3121/2012-G corresponent a la querella presentada i admesa a tràmit d’Ara Reus contra Carles Manté Fors i Josep Prat Domènech la querella que va interposar Ara Reus. Segons Cervera, portem molts mesos que al Sr. Carles Pellicer li han tremolat les cames i avui no li ha quedat més remei que sumar-se a la nostra causa.

Amb la finalitat de fer un pas més cap a la transparència en l’afer d’INNOVA ahir dilluns, uns minuts abans de les sis de la tarda Ara Reus, tal i com havia anunciat fa unes setmanes, el partit municipalista va entrar al registre municipal la moció perquè l’Ajuntament de Reus s’adherís a la querella interposada per Ara Reus. Veient com ha reaccionat avui l’equip de govern des del grup municipal estem convençuts que aquest ha estat el detonant perquè s’hagi fet avui la junta de portaveus i no s’hagi esperat al divendres. Cervera també ha volgut fer esment de diverses accions que s’han pres des del grup municipal

Tot això ha ocorregut després que ahir Ara Reus presentés un escrit demanant que es cités en qualitat d’imputat a l’exalcalde de Reus Lluís Miquel Pérez. És inconcebible argumentar en un mitjà de comunicació que sigui lícit pagar més de 12.000 euros mensual per fer algunes reunions, ha criticat Cervera. Lluís Miquel Pérez, va defensar el treball de consultoria i assessoria que Carles Manté, exdirector del Servei Català de la Salut, va fer en les obres de construcció del nou hospital de Sant Joan. Pérez va afirmar que “vaig donar autorització perquè es contractés el senyor Manté, un professional de primera línia”. L’exalcalde també va manifestar que: “720.000 euros es pot considerar una quantitat alta ara? Parlem del 2007 i en aquell moment segurament no seria un preu tan alt. La fixació d’aquesta quantitat es va fer segons el mercat i no era desorbitada”.