Utilitzem cookies pròpies i de tercers i altres tecnologies per emmagatzemar i administrar les preferències de l'Usuari, habilitar contingut recol·lectar dades analítiques i d'ús, així com per a garantir el correcte funcionament d'aquesta web. Si continueu navegant per aquesta web, estarà acceptant seva instal·lació en els termes indicats a la nostra Política de Cookies. Més informació

Actualitat. Notícies

JULIOL
2013

Ara Reus aposta per la reactivació comercial, industrial i econòmica de la ciutat

CATEGORIA

El grup municipal també sol·licitarà al consistori que s’agilitzin els pagaments de les factures dels proveïdors de l’Ajuntament de Reus i de les seves empreses municipals en terminis inferiors als 35 dies.

Demà divendres Ara Reus tornarà a treballar propostes i mocions que aposten per la promoció econòmica de la ciutat, la dinamització del teixit comercial i industrial i per la creació de llocs de treball. En aquest sentit el partit de Jordi Cervera presentarà una moció perquè l’actual govern assumeixi un compromís de legislatura de suport a l’exportació i a la  internacionalització  amb l’objectiu d’articular, des de l’Ajuntament, un model de col·laboració en la promoció exterior de les PIMES amb la Cambra de Comerç de Reus, Foment Reus Empresarial, REDESSA, Unió de Botiguers, El tomb de Reus, PIMEC, CEPTA i altres entitats empresarials del territori marcant objectius i calendaris viables.

Segons ha afirmat Jordi Cervera és necessari que l’Ajuntament de Reus iniciï joint ventures i missions directes amb Ajuntaments i Cambres de Comerç en aquelles ciutats amb les que tenim connexions directes aeroportuàries. Necessitem algú que surti amb la maleta a vendre REUS, ha conclòs.

Un dels efectes més clars de la crisi econòmica financera és la dificultat que tenen les empreses en obtenir crèdits per part dels bancs i caixes. Al nostre país la petita i mitjana empresa és la més important font de ocupació i és estratègic fer tots els esforços possibles per ajudar-les a superar aquesta crisis econòmica. És per això que Ara Reus presentarà un prec perquèl’Ajuntament de Reus i les empreses municipals paguin les factures als seus proveïdors en un termini màxim de 35 dies des del dia verificació de la factura.

El partit municipalista Ara Reus també presentarà una moció perquè l’Ajuntament de Reus ofereixi un servei gratuït d’aparcament de 24 hores a les zones blaves exteriors durant el mes d’agost i preguntarà sobre el Pla d’autoprotecció que s’hauria d’haver executat a les Barraques 2013.


Com col·laborar amb AraCatalunya?