Utilitzem cookies pròpies i de tercers i altres tecnologies per emmagatzemar i administrar les preferències de l'Usuari, habilitar contingut recol·lectar dades analítiques i d'ús, així com per a garantir el correcte funcionament d'aquesta web. Si continueu navegant per aquesta web, estarà acceptant seva instal·lació en els termes indicats a la nostra Política de Cookies. Més informació

Actualitat. Notícies

MARÇ
2015

Ara Reus organitza la xerrada sectorial Els reptes del comerç de Reus, Present i Futur

CATEGORIA

El Pallol, Unió de Botiguers i el Tomb de Reus seran les entitats col·laboradores de l’esdeveniment

El grup municipalista Ara Reus organitza el proper dimarts 17 de març a les 20.30 hores una conferència oberta en la que es parlarà sobre els reptes del present i futur del comerç de Reus i es durà a terme a la Sala de conferències de la Cambra de comerç de Reus. 

L’objectiu de la ponència és oferir conjuntament amb les entitats i associacions de comerciants una xerrada sobre com es pot adaptar el comerç de Reus als nous reptes que se li plantegen i cap a on ha d’anar. Es tracta d’una xerrada oberta als comerciants de la ciutat, entitats del sector, sector empresarial i a la ciutadania de Reus per oferir noves eines de revitalització dels centres urbans comercials, la implementació de nous models i el futur del comerç de Reus.

La ponència correrà a càrrec de la Sr. Núria Beltran, Directora Gerent de ESCODI. Beltran és Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials. Especialista en el sector del comerç sobre el qual ha realitzat diversos estudis econòmics, d’hàbits del consumidor, així com treballs de desenvolupament de les Associacions de comerciants. Co-Directora acadèmica del Graduat en Direcció de Comerç i Distribució.

Es tractaran els següents punts:

  1. El paper de les Associacions de comerciants avui
  2. Factors d’atracció als centres comercials urbans
  3. Els possibles efectes de la imminent obertura del centre comercial de Metrovacesa i com conviurà amb el comerç existent
  4. Esdeveniments, turisme, generació de tràfic

ESCODI, la Universitat del Comerç i el Retail que està integrada per l’Ajuntament de Terrassa, el Departament de Comerç de la Generalitat de Catalunya, la Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Terrassa, La Caixa, i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). La missió d’ESCODI és la d’ajudar a les empreses i als professionals del comerç i la distribució a incrementar la seva capacitat tècnica i de innovació i a mantenir-les al dia, aportant als comerciants i retailers una formació pràctica i de qualitat que els permeti donar un nou impuls als seus negocis.

La conferència tindrà una durada de 45 minuts i al finalitzar s’obrirà un torn de precs i preguntes entre els assistents. 


Com col·laborar amb AraCatalunya?