Utilitzem cookies pròpies i de tercers i altres tecnologies per emmagatzemar i administrar les preferències de l'Usuari, habilitar contingut recol·lectar dades analítiques i d'ús, així com per a garantir el correcte funcionament d'aquesta web. Si continueu navegant per aquesta web, estarà acceptant seva instal·lació en els termes indicats a la nostra Política de Cookies. Més informació

Actualitat. Notícies

FEBRER
2020

Des de la Regidoria de Recursos Humans de l' Ajuntament de Reus hem aconseguit contractar a 63 persones

CATEGORIA

Des de la Regidoria de Recursos Humans de l' Ajuntament de Reus hem aconseguit contractar a 63 persones que estaven a l'atur i han estat contractades en el marc de Treball i Formació, programa subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu, destinat a la contractació de persones en situació d'atur. Totes elles ho faran a jornada completa amb contractes d'una durada de 6 o 12 mesos, amb accions formatives a realitzar de forma obligatòria durant el contracte i dins de l'horari laboral. 

 

Treballaran en diversos departaments municipals

Les 63 persones contractades en el programa Treball i Formació desenvoluparan diferents tasques en els departaments municipals de Reus: Serveis Socials, Educació, Oficina Municipal d'Escolarització, Biblioteca, Participació, Relacions Cíviques, Salut Pública, Esports, Arxiu, Oficina d'Atenció Ciutadana, Servei d'Atenció i Informació al Contribuent, Recursos Humans i Brigades.

 

Contractes en quatre línies del programa

Les persones contractades ho han estat amb una durada de 6 o 12 mesos. En el marc de Treball i Formació s'han seguit quatre línies del programa per realitzar contractes. Una adreçada a persones en risc de caure en situació d'atur de llarga durada, no perceptores de prestació per desocupació o subsidi ni ajuts, les quals rebran accions d'experiència laboral i accions de formació. En aquesta línia, el consistori ha contractat 32 persones amb contractes de 6 i 12 mesos. 

També s'ha contractat gent  mitjançant accions d'experiència laboral i accions de formació adreçades a persones inscrites al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya com a demandants d'ocupació no ocupades, destinatàries de la renda garantida de ciutadania. En total, hi ha hagut 19 contractacions. 

Deu persones més ho han estat per realitzar accions d'experiència laboral i accions de formació adreçades a dones en risc de caure en situació d'atur de molt llarga durada no perceptores de prestació per desocupació o subsidi, ni d'ajuts o a dones en situació d'atur inscrites com a demandants d'ocupació no ocupades, víctimes de violència de gènere.

Finalment, hi ha hagut dues contractacions per a fer accions de coordinació i suport tècnic.

 


Com col·laborar amb AraCatalunya?