Utilitzem cookies pròpies i de tercers i altres tecnologies per emmagatzemar i administrar les preferències de l'Usuari, habilitar contingut recol·lectar dades analítiques i d'ús, així com per a garantir el correcte funcionament d'aquesta web. Si continueu navegant per aquesta web, estarà acceptant seva instal·lació en els termes indicats a la nostra Política de Cookies. Més informació

Actualitat. Notícies

ABRIL
2015

Jordi Cervera escollit alcaldable per aclamació

CATEGORIA

“Ara consolidarem la marca d’Ara Reus. Ja hem demostrat que som un partit amb capacitat de gestió i que està preparat per governar la ciutat de Reus. El 24 de maig farem un gran resultat que com a mínim doblarem regidors, fruit del treball de tot l’equip durant 4 anys i em presento per ser el proper Alcalde de Reus”.  Amb aquestes paraules va concloure la presentació de la candidatura que va fer ahir Jordi Cervera davant dels més de 80 militants que ahir es van reunió a l’assemblea general del partit municipalista.

Jordi Cervera va ser escollit per aclamació davant la militància com el candidat a l’Alcaldia  pel partit Ara Reus.  En la seva exposició, el candidat del partit municipalista va explicar quines han estat les línies bàsiques de treball que s’han fet durant aquests tres anys i mig entre les que van destacar el model de reestructuració d’Innova que s’està duent a terme i que va ser dissenyat per l’equip econòmic d’Ara Reus o en matèria de transparència, les querelles criminals que es van presentar als jutjats de Reus, que s’hi van adherir l’Ajuntament i la CUP  i que totes han estat acceptades a tràmit.

L’alcaldable Jordi Cervera, també va destacar les més de 70 mocions i propostes que s’han presentat en el plens municipals i va destacar les darreres esmenes als pressupostos que l’equip de govern van haver d’acceptar i que van donar fruit a un vot de ciutat pels que s’han aconseguit els nous programes socials previstos, el pla d’ocupació Local amb una partida de 600.000 €, subvencions a l’IBI per valor de 150.000 €, 100.000 € a pobresa energètica, 100.000 € a lloguer social, 15.000 € Bancs aliments, 75.000 € per la creació, duna vegada per totes, de la Finestreta única, 60.000 € per l’esport Base i 30.000 per poder celebrar les Olimpíades Escolars.

Al finalitzar Cervera va agrair la confiança de l’assemblea i es va comprometre a treballar intensament durant tota la campanya per aconseguir que Ara Reus assoleixi l’alcaldia de la ciutat. 


Com col·laborar amb AraCatalunya?