Utilitzem cookies pròpies i de tercers i altres tecnologies per emmagatzemar i administrar les preferències de l'Usuari, habilitar contingut recol·lectar dades analítiques i d'ús, així com per a garantir el correcte funcionament d'aquesta web. Si continueu navegant per aquesta web, estarà acceptant seva instal·lació en els termes indicats a la nostra Política de Cookies. Més informació

Actualitat. Notícies

ABRIL
2015

Jordi Cervera titlla com a “El miting electoral de la desesperació” la conferència de l’Alcalde Pellicer

CATEGORIA

El portaveu d’Ara Reus, Jordi Cervera, ha expressat avui el seu malestar amb l’Alcalde Pellicer per la conferència que ahir va pronunciar al teatre Bartrina. Segons Cervera l’acte va ser una míting electoral encobert, sota la bandera de l’Ajuntament de Reus, buit de contingut, ple d’excuses i de promeses electoral que l’únic que buscava era tapar les vergonyes i la nul·la capacitat de gestió que ha tingut durant el 4 anys de legislatura.

L’alcaldable del partit municipalista ha definit com “poc ètic” la celebració de la conferència que ha estat finançada amb diners i recursos públics per pagar un acte de convergència.  El cost que hem pagat entre tots els reusencs supera els 10.000 euros entre el lloguer del Bartrina, campanyes de publicitat, personal contractat, personal de l’ajuntament al servei del partit de convergència... un disbarat que s’ha convertit en el míting electoral de la desesperació de Pellicer, ha afirmat Cervera. El portaveu d’Ara Reus ha afirmat que amb aquesta partida econòmica es podria haver subvencionat àpats per infants, banc d’aliments o qualsevol àrea de serveis socials.

Cervera ha destacat diversos punts de la conferència que demostren que Pellicer ha estat un Alcalde nefast per la ciutat. Pellicer va afirmar que havia invertit en promoció econòmica i duplicat partides per dinamitzar els Mercats de Reus però actualment tenim 29 parades tancades al Mercat Central i 36 al Carrilet, un dèficit del 10% de les empreses que marxen de Reus i no hem tingut la capacitat d’omplir el Tecnoparc. Cervera ha firmat que Pellicer deu viure en una altra ciutat que no és Reus.

El portaveu d’Ara Reus també ha carregat fort contra la manca de transparència de l’actual Alcalde. A dia d’avui no ha explicat qui és l’autèntic responsable de la pignoració dels ingressos del CatSalut en l’operació de l’Hospital o quins són els contractes adjudicats que superen els 18.000 € i que s’haurien adjudicat de forma irregular.

Per finalitzar, Jordi Cervera ha recordat que la reestructuració d’Innova de la que tant presumeix l’Alcalde és un model creat i dissenyat per Ara Reus;  al que el govern de CIU i PP es van veure obligat a acceptar-ho ja que segons l’informe de l’Interventor millorava i reforçava la situació de les empreses municipals.


Com col·laborar amb AraCatalunya?