Utilitzem cookies pròpies i de tercers i altres tecnologies per emmagatzemar i administrar les preferències de l'Usuari, habilitar contingut recol·lectar dades analítiques i d'ús, així com per a garantir el correcte funcionament d'aquesta web. Si continueu navegant per aquesta web, estarà acceptant seva instal·lació en els termes indicats a la nostra Política de Cookies. Més informació

Actualitat. Notícies

SETEMBRE
2013

Comunicat Ara Reus sobre l’estat de la Negociació del Conveni Hospital Universitari Sant Joan de Reus

AraCatalunya

Negociar significa tractar d'un afer mútuament amb un altre o amb altres per procurar de resoldre'l favorablement, arribant a un acord.

L’acord final és mantenir l’Hospital de Reus com un Hospital de referència i capitalitat a nivell territorial. 
Els valors d’una negociació van en funció a: la voluntat política per part de govern per negociar, capacitat gestora per part dels tècnics responsables en la negociació i la responsabilitat que té el comitè d’empresa per fer una crida en la participació en les decisions dels propis treballadors de l’hospital.


Ara Reus critica l’excés d’afany de protagonisme dels grups que han polititzat una negociació entre Empresa i treballadors i el defecte polític del govern en les seves actuacions i nul•la capacitat negociadora. 
Instem a totes les parts a treballar per un bé comú.


Cori Fargas Buquera
Regidora de l’Ajuntament de Reus i Consellera del Grup Salut


Com col·laborar amb AraCatalunya?