Utilitzem cookies pròpies i de tercers i altres tecnologies per emmagatzemar i administrar les preferències de l'Usuari, habilitar contingut recol·lectar dades analítiques i d'ús, així com per a garantir el correcte funcionament d'aquesta web. Si continueu navegant per aquesta web, estarà acceptant seva instal·lació en els termes indicats a la nostra Política de Cookies. Més informació

Actualitat. Notícies

ABRIL
2013

Qui lidera la capitalitat del Grup SAGESSA?

AraCatalunya

És cert que el mapa polític ha canviat, i personalment crec que a millor. Les grans forces polítiques que governaven fins ara havien consensuat una manera de fer sense massa transparència, informació i que la societat ha volgut canviar en les darreres eleccions a la ciutat. Acceptar això és el primer pas per poder liderar un projecte, un treball de ciutat i un bon resultat que fins ara és tot el contrari.

Ara Reus creu, defensa i vol, no tant sols mantenir aquest model si no millorar-l’ho amb transparència i per això demana al President del grup SAGESSA, Sr. Carles Pellicer, valentia, credibilitat i defensa sòlida vers a la resta de socis del grup i també de la conselleria de Sanitat de la Generalitat de Catalunya que Reus és la Capital d’aquest model sanitari.

Un cop més Ara Reus es posa a la disposició de l’equip de govern per treballar per la nostra ciutat.

Cori Fargas
Conseller del Grup Salut - Ara Reus  


Com col·laborar amb AraCatalunya?