Utilitzem cookies pròpies i de tercers i altres tecnologies per emmagatzemar i administrar les preferències de l'Usuari, habilitar contingut recol·lectar dades analítiques i d'ús, així com per a garantir el correcte funcionament d'aquesta web. Si continueu navegant per aquesta web, estarà acceptant seva instal·lació en els termes indicats a la nostra Política de Cookies. Més informació

Actualitat. Notícies

DESEMBRE
2022

Ara El Montmell confirma José María Roldán com a cap de llista a El Montmell

CATEGORIA

L’assemblea de militants i simpatitzants d’Ara El Montmell ha confirmat a l’actual alcalde del Montmell, José María Roldán, com a cap de llista de la formació en les properes eleccions municipals del 2023.

Després d’haver aconseguit l'alcaldia a les eleccions municipals l’any 2019, amb 6 regidors i obtenint la majoria absoluta, considera que és el moment de “continuar treballant pel municipi amb més empenta que mai”, ha explicat durant el seu discurs a l’assemblea.

Amb un grup format per persones amb una gran implicació al municipi, el candidat ha assegurat que “el nostre municipi no pot tenir un millor equip”.

Roldán ha agraït el ple suport que ha rebut de tot el grup d’Ara El Montmell i ha declarat que afronta les properes municipals com una “valoració global d’aquesta legislatura”.

José María Roldán és alcalde del Montmell des de l’any 2019 i és el primer alcalde que obté el partit d’Ara Catalunya des de la seva creació ara fa més de deu anys.


Com col·laborar amb AraCatalunya?