Utilitzem cookies pròpies i de tercers i altres tecnologies per emmagatzemar i administrar les preferències de l'Usuari, habilitar contingut recol·lectar dades analítiques i d'ús, així com per a garantir el correcte funcionament d'aquesta web. Si continueu navegant per aquesta web, estarà acceptant seva instal·lació en els termes indicats a la nostra Política de Cookies. Més informació

Actualitat. Notícies

NOVEMBRE
2021

Ara Reus posa rumb a les municipals del 23 en plena celebració del desè aniversari del partit

CATEGORIA
Enric Bosch reelegit president del partit per als dos anys vinents

El partit municipalista Ara Reus ha celebrat aquest dimecres l'Assemblea General Ordinària en el marc del seu desè aniversari. A la reunió de militants i simpatitzants s'ha fet balanç de la feina duta a terme durant aquests anys de mandat en el govern de Reus i s'han exposat algunes de les primeres línies estratègiques que seguirà el partit per a les municipals del 2023. Enric Bosch, president de la formació, ha destacat com a principals reptes seguir augmentant la popularitat del partit a la ciutat de Reus, incrementar el nombre de regidors en el consistori, augmentar el nombre de consells locals a totes les comarques de Catalunya que siguin possibles i assolir la representació del partit a la Diputació de Tarragona.


Ara Reus té les portes obertes per acollir a totes les persones que puguin aportar al projecte municipalista la seva experiència i el compromís de treballar per una ciutat millor. Serem el partit que aglutinarà a totes aquelles persones de diverses sensibilitats polítiques que es troben orfes de partits, desil·lusionats del tacticisme polític dels partits tradicionals i defraudats pel centralisme que ha abandonat la província de Tarragona i les Terres de l'Ebre en els darrers deu anys. Amb aquestes afirmacions el regidor i secretari general del partit, Daniel Rubio Angosto, ha apel·lat a la militància a sumar més persones de la ciutat per a les municipals del 2023 i a recuperar la il·lusió d'aquells ciutadans que senten decebuts de la política tradicional.


Els regidors del partit Dolors Vázquez i Daniel Rubio també han exposat quines són les iniciatives i projectes que s'estan duent a terme des del govern local en les competències de seguretat, civisme, convivència; àrees gestionades per Vázquez i les de recursos humans i medi ambient dirigides per Rubio. En aquest apartat s'ha destacat la capacitat de gestió que ha demostrat tenir, l'estabilitat i la governabilitat que hem aportat en els darrers deu anys, l'empatia que genera el partit a la ciutadania, la facilitat d'escoltar i donar resposta als precs i problemes dels reusencs i la confiança que genera la formació a totes aquelles persones que ens coneixen.
Tot i que encara queda un any i mig per a l'inici de la carrera electoral, la cimera municipalista ha marcat en el calendari alguns esdeveniments que tindran lloc en els mesos vinents com seran la finalització del pla estratègic, diverses trobades socials o la presentació del llibre del desè aniversari del partit Ara Reus. Acte que té previst celebrar-se als voltants de Sant Jordi de l'any vinent.

Ara Reus va néixer el 2011 com a alternativa a la política tradicional amb l'objectiu que el consistori reusenc tingués una opció política municipalista que representés aquella ciutadania que sentia que el seu Ajuntament no escoltava, representava ni donava respostes als problemes reals i quotidians. Una agrupació política independent, d'esperit purament municipalista i que no està sotmesa per les estructures supramunicipals que es dirigeixen des d’altres ens o institucions alienes al municipi.

Avui, Ara Catalunya està present més de trenta municipis de les províncies de Tarragona, Lleida i Barcelona.

 


Com col·laborar amb AraCatalunya?