Utilitzem cookies pròpies i de tercers i altres tecnologies per emmagatzemar i administrar les preferències de l'Usuari, habilitar contingut recol·lectar dades analítiques i d'ús, així com per a garantir el correcte funcionament d'aquesta web. Si continueu navegant per aquesta web, estarà acceptant seva instal·lació en els termes indicats a la nostra Política de Cookies. Més informació

Actualitat. Notícies

GENER
2024

COMUNICAT

CATEGORIA

La reunió territorial d'Ara Catalunya celebrada el dia 13 de gener a Reus, ha posat rumb a les noves línies estratègiques d'acció del partit.

Els dos objectius establerts són l'ampliació territorial per aconseguir una presència més àmplia arreu de Catalunya i la defensa del municipalisme per millorar el benestar de tots els municipis, posant les persones al centre de les polítiques.

Els municipis es mereixen ser defensar des del seu àmbit local. L'únic partit que ha defensat i defensarà sempre l'autèntic municipalisme és Ara Catalunya.

Les administracions supramunicipals han proporcionat més serveis a la ciutadania. Per tal de millora el dia a dia de les persones. Des d'Ara Catalunya defensem aquesta perspectiva en tot moment.

El partit s'estructura territorialment creant grups de treballs per assolir els objectius establerts.


Com col·laborar amb AraCatalunya?