Utilitzem cookies pròpies i de tercers i altres tecnologies per emmagatzemar i administrar les preferències de l'Usuari, habilitar contingut recol·lectar dades analítiques i d'ús, així com per a garantir el correcte funcionament d'aquesta web. Si continueu navegant per aquesta web, estarà acceptant seva instal·lació en els termes indicats a la nostra Política de Cookies. Més informació

Actualitat. Notícies

MARÇ
2017

Mas Carandell col•labora amb Bon Preu en el procés de selecció de personal del nou Esclat que obrirà a Reus

CATEGORIA

Daniel Rubio, regidor de Medi Ambient i Ocupació de l’Ajuntament de Reus, i Robert Torres, representant legal i Cap del departament de persones de Bon Preu SAU, han signat aquest dijous, 23 de març l’acord de col·laboració públic-privat que permetrà que Mas Carandell doni suport al procés de selecció de personal que ha engegat Bon Preu. L’objectiu és cobrir els llocs de treball del nou hipermetcat Esclat, que obrirà portes a la ciutat el proper mes de setembre, a la zona del Tecnoparc.

Mas Carandell utilitzarà la seva borsa de treball  (www.borsa.mascarandell.cat) per difondre les ofertes de feina de la nova superfície comercial Esclat. Com a novetat, realitzarà una preselecció per cobrir aproximadament prop de 60 llocs de treball de nova creació. 

Els llocs de feina previstos que s’oferiran són: farmacèutic, personal de peixateria, carnisseria, fleca, parafarmàcia, recepció de mercaderies, personal de xarcuteria, fruiteria i basar, personal de caixa i de reposició nocturna. De manera extraordinària, en les ofertes que es publicaran a borsa de Mas Carandell s’identificarà clarament que l’oferta correspon a Bon Preu. 

A petició de les dues parts les persones candidates s’hauran d’inscriure tant a la borsa de Mas Carandell com a la de Bon Preu, www.bonpreuesclat.cat. En vistes a disposar candidatures per un futur més llunyà i per un tema de dades personals.

La selecció, que tot just s’inicia, està planificada en 5 etapes, i per tant no es difondran totes les ofertes al mateix temps per Internet, sinó en diferents moments.

Cadascuna de les etapes permetrà seleccionar un grup d’ocupacions. Un cop escollides les persones de la primera fase aquestes aniran passant a la fase de formació que ofereix l’empresa, al temps que es publicarà un nou grup d’ofertes per un altre grup de perfils i s’iniciarà en paral·lel la segona etapa de selecció professionals. Així progressivament fins completar tots els llocs de treball. Tot plegat es preveu que aquest procés es desenvolupi des del març i fins el setembre.

La tasca que concretament efectuarà l’equip tècnic de Mas Carandell en tot aquest procés se situa en la fase inicial de cada etapa. Serà la d’una primera preselecció de candidatures, que consistirà en baremar currículums (segons requeriments que fixi l’empresa), realitzar un qüestionari i prova de selecció, així com fer les primeres entrevistes amb les persones aspirants. Al finalitzar la preselecció es facilitarà un informe i llista de candidatures al Departament de persones de Bon Preu, en definitiva acabarà seleccionant les persones que més s’adeqüin a les necessitats i valors de l’empresa.

Mas Carandell també facilitarà a l’empresa Bon Preu, de manera coordinada, l’ús de les seves instal·lacions perquè hi pugui dur a terme les accions de presentació i selecció que es vinculin al llarg el procés selectiu. 

Les ofertes de la primera tanda es poden consultar a partir d’avui a les pàgines web de cada entitat. Corresponen a la selecció de personal de productes frescos i de farmàcia.

Antecedents
Amb l’objectiu de promoure l’ocupació local, quan Mas Carandell va tenir constància de l’obertura d’un nou establiment a Reus, va contactar amb Bon Preu per oferir el servei de l’ens municipal d’ocupació i formació per facilitar el procés d’incorporació de treballadors.

El 2016 es van iniciar reunions amb l’empresa per conèixer els perfils professionals que buscaven, el nombre de llocs de treball de nova creació previstos i els programes de formació de personal que l’empresa implementa en altres municipis on s’ha establert. Aquest 2017, la col·laboració s’ha concretat fins a establir la cooperació que avui se ratifica, en relació a la selecció de la major part del personal treballador per a la nova superfície comercial.

Bon Preu ja havia utilitzat des del 2008 i fins l’any passat, la borsa de treball en línia de Mas Carandell per publicar ofertes de feina, coincidint amb l’obertura d’establiments del grup. En aquells moments, Mas Carandell va realitzar la intermediació entre l’oferta i la demanda, però no va participar directament en la selecció de professionals, com ho farà ara.


Com col·laborar amb AraCatalunya?